РЕАЛІЗАЦІЯ ПЕДАГОГІЧНИХ УМОВ ФОРМУВАННЯ ВІДПОВІДАЛЬНОГО СТАВЛЕННЯ ДО МАЙБУТНЬОЇ ПРОФЕСІЇ У СТУДЕНТІВ ПЕДАГОГІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ - Житнухіна, Катерина (Психолого-педагогічні проблеми сучасної школи, 2019)
У статті на основі аналізу наукових джерел та емпіричного матеріалу схарактеризовано реалізацію педагогічних умов формування відповідального ставлення до майбутньої професії у студентів педагогічних університетів – удосконалення змісту виховної аудиторної та позааудиторної діяльності студентів педагогічних університетів. Визначено шляхи реалізації вказаної умови: насичення змісту навчальних дисциплін виховним матеріалом вказаного напряму з метою засвоєння компетенцій фахового обов’язку; позааудиторна виховна діяльність студентів у формі функціонування студентського клубу «Педагогічне волонтерство».