РЕЗУЛЬТАТИ ДОСЛІДЖЕННЯ СТАНУ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ЕКОНОМІСТІВ У СИСТЕМІ НЕПЕРЕРВНОЇ ОСВІТИ - Кірдан, Олександр (Психолого-педагогічні проблеми сучасної школи, 2019)
У статті проаналізовано результати дослідження стану професійної підготовки майбутніх економістів у системі неперервної освіти. На пілотажному етапі педагогічного експерименту шляхом анкетування викладацького персоналу та здобувачів вищої освіти досліджено резерви підвищення ефективності організації освітнього процесу з професійної підготовки майбутніх економістів, а саме: можливість індивідуалізації освітніх траєкторій здобувачів вищої освіти; використання традиційних та інноваційних форм і методів навчання, упровадження активних та інтерактивних форм та методів навчання і викладання.