ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ ПОЧУТТЯ ЧЕСТІ У МОЛОДШИХ ШКОЛЯРІВ - Костащук, Оксана (Психолого-педагогічні проблеми сучасної школи, 2019)
У статті автор обґрунтовує актуальність проблеми формування почуття честі в учнів молодшого шкільного віку. Розкриває молодший шкільний вік, як найбільш сенситивний період особистісного й морального розвитку школярів, у якому закладається підґрунтя для етичних знань, переконань та ряду інших необхідних передумов наступного розвитку духовного потенціалу людини.