ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ УЧНІВ З ПОРУШЕННЯМИ РОЗВИТКУ В УМОВАХ КАРАНТИНУ - Матвеєва, Наталія (Психолого-педагогічні проблеми сучасної школи, 2020)
У статті представлено результати дослідження автора щодо особливостей роботи педагога у процесі навчання молодших школярів із порушеннями розвитку в умовах карантину. Проаналізовано стан досліджуваної проблеми у психолого-педагогічній літературі; висвітлено зміст навчально-виховного процесу школи на даному етапі; виокремлено недоліки й переваги дистанційного навчання. Доведено ефективність дистанційного навчання в сучасних умовах карантинних обмежень, вплив на специфіку навчання учнів з порушеннями розвитку.