ПРОЕКТУВАННЯ ПРОЦЕСУ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ МЕНЕДЖЕРІВ СОЦІОКУЛЬТУРНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В УМОВАХ ІНФОРМАЦІЙНО-ОСВІТНЬОГО СЕРЕДОВИЩА ЗАКЛАДУ ВИЩОЇ ОСВІТИ - Бахмат, Наталія (Психолого-педагогічні проблеми сучасної школи, 2019)
У статті розглянуто дидактичні принципи проектування освітнього процесу майбутніх менеджерів соціокультурної діяльності для індустрії гостинності в інформаційно-освітньому середовищі закладу вищої освіти. Проаналізовано сучасні вимоги до змісту підготовки менеджера соціально-культурної діяльності для індустрії гостинності, що обумовлені з одного боку, тенденціями глобалізації економіки та розвитку суспільства і його духовної сфери, а з іншого – нормативними документами, що регламентують порядок і зміст освітнього процесу для майбутніх менеджерів соціокультурної діяльності для індустрії гостинності. Запропоновано перелік загальнокультурних компетенцій з урахуванням дидактичних принципів проектування освітнього процесу майбутніх менеджерів соціокультурної діяльності для індустрії гостинності в інформаційно-освітньому середовищі закладу вищої освіти.