РОЗВИТОК ТВОРЧОГО ПОТЕНЦІАЛУ В КОНТЕКСТІ СОЦІАЛЬНОГО СТАНОВЛЕННЯ МОЛОДІ - Дзекун, Юрій (Психолого-педагогічні проблеми сучасної школи, 2019)
У статті проаналізовано проблеми розвитку творчого потенціалу випускників ЗСО за результатами анкетування. Доводиться необхідність зазначеного розвитку як передумови успішного соціального становлення молоді та шляху до високого професіоналізму. Обґрунтовується ідея структурності життєвого вибору, що дозволяє конкретизувати напрями особистісного саморозвитку в професійній діяльності і особистому житті.