РІВНІ ДЕМОКРАТИЧНОСТІ ЗАВДАНЬ З ДИСЦИПЛІНИ «ОХОРОНА ПРАЦІ В ГАЛУЗІ ОСВІТИ» - Бутиріна, Марина; Скрипниченко, Микита (Психолого-педагогічні проблеми сучасної школи, 2020)
У статті розглянуто рівні навчання на основі запитів в науковій освіті: запит на підтвердження, структурований запит, керований запит і відкритий запит; подано характеристику кожного рівня залучення з точки зору самостійності студентів у науковому дослідженні та діяльності викладача у спрямуванні навчальної роботи студентів; проаналізовано результати впровадження визначених рівнів наукового дослідження у процесі виконання студентами навчально-розрахункового проєкту «Відкриваю свою школу».