ДО ПРОБЛЕМИ РЕАЛІЗАЦІЇ НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНОГО ПРОЄКТУ «ШКОЛА ТЬЮТОРСЬКОЇ МАЙСТЕРНОСТІ» У СИСТЕМІ ОСВІТИ УКРАЇНИ - Максимов, Олександр (Психолого-педагогічні проблеми сучасної школи, 2020)
У статті розкрито проблему ІІ етапу реалізації науково-педагогічного проєкту «Школа тьюторської майстерності» у системі освіти України. У зв’язку зі складністю феномену діагностичні процедури мали комплексний характер і були спрямовані на дослідження всіх складників готовності до впровадження тьюторського супроводу. Так, коефіцієнт самооцінки готовності вчителів та здобувачів вищої освіти до тьюторського супроводу після завершення ІІ етапу науково-педагогічного проєкту суттєво зріс, що свідчить про ефективність упровадження інтерактивних, особистісно-орієнтованих форм і методів науково-дослідної роботи здобувачів вищої освіти в експериментальній групі.