СИСТЕМА СУЧАСНИХ ПРОЄКТНИХ ТЕХНОЛОГІЙ В АРХЕТИПІ ПОЄДНАННЯ НАУКИ ТА ПРАКТИКИ ЖИТТЯ - Якубовська, Марія; Грицай, Марія (Психолого-педагогічні проблеми сучасної школи, 2020)
У статті розглядається на прикладі використання проєктних технологій досліджена система аксіологічних цінностей як основи поєднання науки та практики життя – на сучасному етапі і у системі історичного становлення інноваційних моделей сучасної освіти. Проаналізовано роль проєктних технологій у системному формуванні гармонійної особистості сучасної молодої людини. Досліджено функції культурологічної компетентності у системі сучасних проєктних технологій, дискурс співвіднесення сучасних культурологічних досягнень і парадигми сучасної освіти. Проаналізовано роль проєктних технологій у системі інноваційної освіти.