СТИМУЛЮВАННЯ ПРОФЕСІЙНОГО САМОРОЗВИТКУ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ КУЛІНАРНОГО ПРОФІЛЮ ЯК ЗАПОРУКА ЇХ КАР’ЄРНОГО ЗРОСТАННЯ
DOI:
https://doi.org/10.31499/2706-6258.2(10).2023.290572Анотація
У статті представлено форми та засоби стимулювання професійного саморозвитку майбутніх фахівців професійної освіти кулінарного профілю, зокрема, обґрунтовано використання цифрових інструментів в освітньому процесі. Проаналізовано психологічні аспекти стимулювання, такі як мотивація, самооцінка та самодисципліна, які можуть впливати на готовність здобувачів вищої освіти до постійного самовдосконалення.
Акцентовано увагу на роль викладачів та їх педагогічного супроводу в стимулюванні професійного саморозвитку майбутніх фахівців професійної освіти.
Ключові слова: професійна освіта; харчові технології; професійний саморозвиток; самооцінка; цифрові інструменти; методи навчання; новітні технології; менторство.
##submission.downloads##
Опубліковано
2023-10-31
Як цитувати
Філімонова, І. ., & Дубова, Н. . (2023). СТИМУЛЮВАННЯ ПРОФЕСІЙНОГО САМОРОЗВИТКУ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ КУЛІНАРНОГО ПРОФІЛЮ ЯК ЗАПОРУКА ЇХ КАР’ЄРНОГО ЗРОСТАННЯ. Психолого-педагогічні проблеми сучасної школи, (2(10), 67–74. https://doi.org/10.31499/2706-6258.2(10).2023.290572
Номер
Розділ
Статті