СТИМУЛЮВАННЯ ПРОФЕСІЙНОГО САМОРОЗВИТКУ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ КУЛІНАРНОГО ПРОФІЛЮ ЯК ЗАПОРУКА ЇХ КАР’ЄРНОГО ЗРОСТАННЯ

Автор(и)

  • Ірина Філімонова Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини, Україна https://orcid.org/0000-0001-6833-6748
  • Наталія Дубова Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини, Україна https://orcid.org/0000-0001-6613-1044

DOI:

https://doi.org/10.31499/2706-6258.2(10).2023.290572

Анотація

У статті представлено форми та засоби стимулювання професійного саморозвитку майбутніх фахівців професійної освіти кулінарного профілю, зокрема, обґрунтовано використання цифрових інструментів в освітньому процесі. Проаналізовано психологічні аспекти стимулювання, такі як мотивація, самооцінка та самодисципліна, які можуть впливати на готовність здобувачів вищої освіти до постійного самовдосконалення.
Акцентовано увагу на роль викладачів та їх педагогічного супроводу в стимулюванні професійного саморозвитку майбутніх фахівців професійної освіти.

Ключові слова: професійна освіта; харчові технології; професійний саморозвиток; самооцінка; цифрові інструменти; методи навчання; новітні технології; менторство.

Біографії авторів

Ірина Філімонова, Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

Доктор філософії, доцент кафедри професійної освіти та технологій за профілями.

Наталія Дубова, Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

Kандидат педагогічних наук, доцент кафедри професійної освіти та технологій за профілями.

##submission.downloads##

Опубліковано

2023-10-31

Як цитувати

Філімонова, І. ., & Дубова, Н. . (2023). СТИМУЛЮВАННЯ ПРОФЕСІЙНОГО САМОРОЗВИТКУ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ КУЛІНАРНОГО ПРОФІЛЮ ЯК ЗАПОРУКА ЇХ КАР’ЄРНОГО ЗРОСТАННЯ. Психолого-педагогічні проблеми сучасної школи, (2(10), 67–74. https://doi.org/10.31499/2706-6258.2(10).2023.290572

Номер

Розділ

Статті